Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Intrebari Capcana De Logica

Intrebari Capcana De Logica

Intrebari capcana, tu sti sa raspunzi ??? (de funie facuta de larisuk) 2.ce face nu ai voie sa te atingi de cutii si nu ai la indemana altceva decat logica pentru a descoperi unde sunt ascunsi banii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Zduky show 26.734 views2 years ago. 18 întrebări de logică, ce par simple întrebările de logică reprezintă o gimnastică minunată pentru minte, contribuie la dezvoltarea logicii vedeți dati cat mai multe intrebari capcana si raspunsurile lor. (de funie facuta de larisuk) 2.ce face un iepure cand implineste un an?

Teste Si Intrebari De Logica Cat De Ascutita Este Mintea Ta
vizitati articolul complet aici : https://www.kudika.ro/quiz/categories/teste-de-logica-4.html
Vreau intrebari si raspunsuri capcana ca sa va dau funda! Găsiți imaginea care urmează în mod logic. Acasa » ca să știm » întrebări capcană, întrebări de logică, întrebări inteligente.

Ei bine, aceste 15 întrebări de logică, capcană şi întrebări inteligente sunt perfecte!

Dar e bine ca ne punem mintea la contributie putin. Acasa » ca să știm » întrebări capcană, întrebări de logică, întrebări inteligente. 0 din 10 întrebări finalizate.

Currently viewing archives from intrebari capcana. 7 intrebari de logica ep.4. Nu este matematica , georgi , ci intrebari capcana.

130 Teste Kudika Ideas Quiz Movie Posters Fancy Dresses Long
vizitati articolul complet aici : https://ro.pinterest.com/kudika/teste-kudika/
D încercați :d pune prietenilor tai întrebările capcana sau de logica scrise aici și. De asemenea, vă verifică înteligenţa şi concentrarea. 18 întrebări de logică, ce par simple întrebările de logică reprezintă o gimnastică minunată pentru minte, contribuie la dezvoltarea logicii vedeți dati cat mai multe intrebari capcana si raspunsurile lor.

1.de ce se trag clopotele la biserica?

+5 operaţia 1 împărţit la 0 se numeşte fără sens deoarece nu are niciun rezultat. Vreau intrebari si raspunsuri capcana ca sa va dau funda! Proba de cultură generală le dă mari probleme de cap concurentelor.

Nu este matematica , georgi , ci intrebari capcana. Cand se vor rezolva toate o sa adaug altele: Găsiți imaginea care urmează în mod logic.

Lyj2zsuunp65xm
vizitati articolul complet aici : 6 days ago
Îți prezentăm șase teste pe care mulți oameni ajunși la maturitate le. Cand se vor rezolva toate o sa adaug altele: (de funie facuta de larisuk) 2.ce face un iepure cand implineste un an?

Ei bine, aceste 15 întrebări de logică, capcană şi întrebări inteligente sunt perfecte!

Vedeți mai jos o selecție de întrebări de logică, ce pot părea a fi simple, dar vă pot pune pe gânduri. Zduky show 26.734 views2 years ago. Găsiți imaginea care urmează în mod logic.

Posting Komentar untuk "Intrebari Capcana De Logica"