Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratia 390 Vies Se Depune Pe Zero

Declaratia 390 Vies Se Depune Pe Zero

Declaratia recapitulativa 390 vies se depune lunar, pana la data de 25. Declarația 390 a fost modificată de anaf, noul ordin care o reglementează fiind publicat ieri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Intrebare:in luna ianuarie am organizat un training in romania la care au participat persoane din mai raspuns: Plafonul pentru achiziţii intracomunitare este constituit din valoarea totală, exclusiv taxa pe. Consultații pe segmentul completării și depunerii declarației de avere și interese personale, respectării regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor se oferă la numerele de telefon:

Ordin 705 11 03 2020 Portal Legislativ
vizitati articolul complet aici : http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/223871
Consultații pe segmentul completării și depunerii declarației de avere și interese personale, respectării regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor se oferă la numerele de telefon: Incepand cu data de 4 ianuarie 2012, pentru perioade de raportare incepand cu decembrie 2011, declaratia 390 se va putea depune doar pe noile versiuni de soft, publicate pe portalul anaf. Declaratia 390 vies se depune lunar din ianuarie 2010.

227/2015 privind codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare (codul fiscal), pana la data de 25 inclusiv a lunii.

Declarația 390 a fost modificată de anaf, noul ordin care o reglementează fiind publicat ieri. 84/2016, necesită adapatarea formularului (390 vies) declarația recapitulativă privind livrările. Declaratia recapitulativa se depune lunar, in conditiile prevazute la art.

Declaratia 390(vies) este declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare. Verifică partenerul să aibă codul de tva valid in vies. Declaratia 390 vies se depune lunar din ianuarie 2010.

Schimbări Pentru Formularul 390 Anaf Ul Vrea Să Schimbe Formularul De Tva 390 Vies
vizitati articolul complet aici : https://www.businessmagazin.ro/actualitate/schimbari-pentru-formularul-390-anaf-ul-vrea-sa-schimbe-formularul-de-tva-390-vies-18870918
Lista persoanelor impozabile care au depus d089 pe propria răspundere. Declaraţia recapitulativă se depune, în format electronic, la registratura organului fiscal competent, la poştă, prin scrisoare recomandată, prin completare pe pagina de declaraţia depusă iniţial se rectifică prin depunerea unei noi declaraţii, pe acelaşi format, bifând căsuţa corespunzătoare de pe formular. Declaraţiile recapitulative se depun numai pentru perioadele în care ia naştere exigibilitatea taxei.

Completarea si depunerea declaratiei 390 vies.

Termenul lunar de depunere a declaratiei 390 vies este pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare unei luni calendaristice. Declarația 390 versiune nouă 2020 a fost modificată de anaf prin opanaf nr. Eu aştept să depun declaraţia 112.

Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare de bunuri. Declaraţia recapitulativă se depune, în format electronic, la registratura organului fiscal competent, la poştă, prin scrisoare recomandată sau online, pe related itemsachiziţiile intracomunitare declaraţie recapitulativă 390 vies formular 390 vies livrările intracomunitare prestările intracomunitare. Sunt obligate sa depuna declaratia 0toate firmele platitoare de.

Termen Depunere D390 Vies
vizitati articolul complet aici : https://printec.sg/termen-depunere-d390-vies
Avocatnet.ro iti spune astazi ce reguli trebuie sa respecti la depunerea declaratia recapitulativa se depune, in format electronic, la registratura organului fiscal competent, la posta, prin scrisoare recomandata sau online, pe portalul. Declaratia recapitulativa se depune lunar, in conditiile prevazute la art. Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat).

Consultații pe segmentul completării și depunerii declarației de avere și interese personale, respectării regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor se oferă la numerele de telefon:

Perioada de suspendare pentru declaratia 392 a si declaratia 392 b expira la sfarsitul anului 2019. Declaraţia recapitulativă se depune, în format electronic, la registratura organului fiscal competent, la poştă, prin scrisoare recomandată sau online, pe related itemsachiziţiile intracomunitare declaraţie recapitulativă 390 vies formular 390 vies livrările intracomunitare prestările intracomunitare. Formatul electronic, depus pe suport electronic, va fi insotit de formularul editat de persoana impozabila cu ajutorul programului de asistenta, semnat si stampilat, conform legii.

Posting Komentar untuk "Declaratia 390 Vies Se Depune Pe Zero"