Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Cornu

Case De Vanzare Cornu

De vanzare in cornu de jos casuta batraneasca constructie din paianta compusa din 3 camere o camera este renovata celelalte nerenovate in supraf de 55 mp anexa 12 mp situate pe un teren de 1306 mp d 10 06 ml cu priveliste spre dealuri casa dispune de urmatoarele utilitati curent electric apa curenta gazele sunt la poarta proprietatea este. Teren intravilan pt casa in cornu de jos, plat,utilitati !

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imobiliare » case de vanzare 60 000 € cornu de sus 28 apr. Imobiliare » case de vanzare 28 000 € ploiesti 3 mai. Casa detine un teren in suprafata de 1085 mp.

Case Cu 4 Camere De Vanzare In Cornu 5 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/cornu-prahova/4-camere
Din rezultatele afișate, caută ofertele cu case de vânzare din zona ta, sau din localitatea aleasă de tine. Apare un anunt nou conform filtrelor cautarii tale salvate Trei camere, baie, bucatarie, debara si magazie.

Distribuie anunțul adaugă la favorite.

Suntem agentie imobiliara, ne ocupam de intermedieri imobiliare in cornu, si avem anunturi actualizate cu preturi pornind de la 8900 € pentru vanzare si de la 1200 € pentru. Parterul este construit din bca cu fundatie de beton armat,fier beton,centura si stalpi de beton,planseu de beton si este acoperita cu tabla lindab. Gasesti rapid si usor vanzari case vile

Profita de preturile avantajoase in cornu de jos (cornu) in centru sau spre periferie Cases, die dein handy nicht an style verlieren lassen. Cauți mai multe imobiliare de vânzare?

Vanzare Casa Cornu Prahova Casa De Vanzare
vizitati articolul complet aici : http://case.topestate.ro/casa-de-vanzare-cu-6-camere-1350-mp-teren-in-cornu-prahova/159210/
Casa propusa pentru vanzare este situata in zona semicentrala a localitatii.casa a fost construita in anul 1997,orientata spre sud vest cu o compartimentare decomandata ,in suprafata. Suntem agentie imobiliara, ne ocupam de intermedieri imobiliare in cornu, si avem anunturi actualizate cu preturi pornind de la 8900 € pentru vanzare si de la 1200 € pentru. Sichere aufbewahrung für deine instrumente.

Case vile de vanzare la preturi avantajoase.

5+ camere • 172 m² • 1969 cornu de jos (cornu), ph, sud. Casa de vanzare comuna cornu de jos, draganesti prahova. Imobilul este pretabil atat pentru casa de vacanta la munte, de locuit, cat si pentru orice activitate comerciala, respectiv:

Casa de vanzare comuna cornu de jos, draganesti prahova. Restaurant, sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, club, sala de sport, gradinita etc. Scade pretul anuntului tau favorit;

Minicomplex Case De Vacanta De Vanzare In Cornu Prahova Dvc021 Dragomstar Imobiliare Consulting Srl
vizitati articolul complet aici : https://www.clubafaceri.ro/14471/minicomplex-case-de-vacanta-de-vanzare-in-cornu-prahova-%5Bdvc021%5D-82103.html
Cauți o casă cu 4 camere în cornu de jos? 9 case in cornu de sus from 65.000 €. Casa detine un teren in suprafata de 1085 mp.

Trei camere, baie, bucatarie, debara si magazie.

Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Incalzirea se face cu sobe de teracota, pe lemne. Agentia imobiliara mervani din cornu va ofera pentru vanzare si pentru inchiriere anunturi imobiliare cu garsoniere, apartamente, case/vile de vacanta, spatii turistice, plus terenuri de vanzare.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Cornu"