Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017

Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017

Declarația unică 2019, pfa și alte persoane fizice/ guvernul prelungește termenul de depunere. In lista cu declaratii anaf cu termen in luna ianuarie 2017, regasiti toate obligatiile declarative publicate de anaf, cu precizarea ca baza legala este mentionata cu modificarile si completarile ulterioare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Termenul de depunere pentru anul 2019 este de 15 martie. Anaf solicită prelungirea termenului de depunere al declarațiilor fiscale și al obligației de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017. Termen depunere declaratii ianuarie 2017.

Anaf Depunere Declaratii
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/articole/anaf+depunere+declaratii
Nu se admite depunerea în format hârtie la registratura autorității fiscale. Anaf a dat publicității calendarul depunerilor declarațiilor fiscale. Marţi) prorogarea termenului până la care.

Declaratia unica se depune pentru urmatoarele categorii de venituri:

Anaf propune prelungirea termenului pentru depunerea declaraţiilor fiscale scadente la 25 ianuarie universul argesean. Declarația unică 2019, pfa și alte persoane fizice/ guvernul prelungește termenul de depunere. In lista cu declaratii anaf cu termen in luna ianuarie 2017, regasiti toate obligatiile declarative publicate de anaf, cu precizarea ca baza legala este mentionata cu modificarile si completarile ulterioare.

(2) din metodologie și a cererilor de. Campanie depunere declarația unică 2021. Agenția pentru dezvoltare regională vest (adr vest) anunță extinderea termenului pentru depunerea cererilor de finantare de catre.

Declaratia 392 A
vizitati articolul complet aici : https://www.avocatnet.ro/t2372/declaratia-392-a.html
Contribuabilii vor putea depune declaratiile si plati obligatiile fiscale cu termen legal 25 decembrie 2011 inclusiv pe data de 27 decembrie 2011, in conditiile in care data de 25. Anaf a dat publicității calendarul depunerilor declarațiilor fiscale. Ministerul de finante sustine ca a transmis, prin posta, fiecarui contribuabil o.

Anaf propune prelungirea termenului pentru depunerea declaraţiilor fiscale scadente la 25 ianuarie universul argesean.

Declarația unică 2019, pfa și alte persoane fizice/ guvernul prelungește termenul de depunere. A) depunerea cererilor de către cadrele didactice titulare prevăzute la art. Ministerul de finante sustine ca a transmis, prin posta, fiecarui contribuabil o.

Nu se admite depunerea în format hârtie la registratura autorității fiscale. Declaratii 2017 persoane fizice independente pfa pfi ii sau if ghid pfa. Depunerea declarațiilor fiscale și plata creanțelor fiscale scadente se poate face până în data de 27 ianuarie, termenul de la 25 ianuarie 2017 fiind prelungit cu două zile, pentru a da contribuabililor mai mult timp să se conformeze.

Anaf Prelungeste Cu Două Zile Termenul De Depunere A Declaraţiilor Fiscale Si Plată A Creanţelor Scadente La 25 Ianuarie
vizitati articolul complet aici : https://www.economica.net/anaf-prelungeste-cu-doua-zile-termenul-de-depunere-a-declaratiilor-fiscale-si-plata-a-creantelor-scadente-la-25-ianuarie_131987.html
Anaf solicită prelungirea termenului de depunere al declarațiilor fiscale și al obligației de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017. Am inteles ca se amana termenul de depunere declaratii cu 2 zile. Anunt prelungire termen depunere dosare.

Agenția pentru dezvoltare regională vest (adr vest) anunță extinderea termenului pentru depunerea cererilor de finantare de catre.

Anunt prelungire termen depunere dosare. Declaratia unica se depune pentru urmatoarele categorii de venituri: Termen depunere declaratii ianuarie 2017.

Posting Komentar untuk "Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017"